Carnavalsmedailles

Soms wil je iemand eren, belonen, of in het zonnetje zetten. Wat is daar geschikter voor dan een medaille? Natuurlijk beschikt Domburg Sportprijzen over een ruim assortiment sportmedailles voor iedere denkbare sport.

Maar er is meer mogelijk.

Denk bijvoorbeeld aan de vrolijk gekleurde medailles die horen bij carnaval. Domburg Sportprijzen maakt deze met behulp van twee technieken: de hard- en zacht emailletechniek. Bij de zachte techniek maken wij uw ontwerp in reliëf, waarna het in de door u gewenste kleuren wordt afgewerkt. Eventueel kan daarna nog een epoxylaag aangebracht worden om het resultaat nog beter te beschermen.

Met de hard- emailletechniek, kunnen wij allerlei vormen en logo's produceren, geheel naar uw ontwerp of wens. Eerst maken wij een mal, die we daarna opvullen met een kleurencoating die past bij uw ontwerp of vereniging. Eenmaal uitgehard in de oven is het resultaat krasvast en duurzaam.

Uiteraard kunnen wij bijpassende draaglinten, koorden of kettingen meeleveren. Ook linten zijn mogelijk, al dan niet voorzien van tekst.

Wat geldt voor carnavalsmedailles, geldt natuurlijk ook voor andere onderscheidingen.

Want waarom zou u uw medewerker, vrijwilliger, topscorer of deelnemer aan uw evenement niet in het zonnetje kunnen zetten met een welgemeende medaille? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer weten? Vraag een offerte aan!