Besteltips

Hier vindt u de meest gestelde vragen en enkele tips welke de realisatie van uw pins zullen bespoedigen.

Aantallen
Normaliter gaan wij uit van een minimum van 300 stuks echter kleinere aantallen zijn natuurlijk ook te bestellen. 

Materiaalkeuze
Indien u weet welk materiaal uw voorkeur geniet kunt u dit natuurlijk ten allen tijden aangeven. Mocht het zo zijn dat uw wens in een ander materiaal/uitvoering vervaardigd de voorkeur geniet omwille van het eindresultaat, zullen wij u hierover uitvoerig inlichten.

Aanleveren van uw materiaal
Wij zijn in staat om elk voorbeeld te gebruiken en om te zetten in een pin. Onze voorkeur gaat uit naar digitale bestanden op Cd-rom, USB stick of als attatchment in een E-mail. Bestanden met de extensie: .ai, .eps, .jpg, .bmp, .gif of .tif genieten de voorkeur. U kunt het bestand zo groot mogelijk laten en hoeft hier geen compressie op toe te passen. 
Kunt u het ontwerp uitsluitend op papier aanleveren, ontvangen wij deze graag in kleur én in zwart wit. Heeft uw ontwerp in elkaar overlopende kleuren, (zoals ons logo bijvoorbeeld) geeft u binnen deze kleuren dan even aan waar een contour (randje) mag komen te lopen. 

Vormen
Een pin is in elke vorm te realiseren. Het is echter wel verstandig rekening te houden met het formaat waarin de pin uitgevoerd wordt. Indien een ontwerp zeer veel kleine details bevat, zullen deze in de uiteindelijke maat natuurlijk minder duidelijk te lezen of te herkennen zijn. Een pin is een ambachtelijk stukje werk waardoor het nooit een exacte kopie van een digitaal bestand kan zijn. 

Offerte
U ontvangt van ons vooraf een exacte prijsopgave voor de totale kosten welke u per fax of e mail kunt bevestigen. 

Digitale werktekening
Voor we overgaan tot productie zult u van ons per e-mail een digitale werktekening ontvangen. In de werktekening wordt nauwkeurig aangegeven welke kleuren er gebruikt zullen worden en de afmetingen van het product. 

Besteltijd
Er is natuurlijk een minimale tijd nodig om uw mooie pin te kunnen vervaardigen. Besteld u daarom uw pin op tijd. U kunt uw pins beter een weekje te vroeg in huis hebben dan een dag te laat, dat spreekt voor zich. Reken hiervoor op een levertijd van vier weken. Spoedopdrachten in overleg.